Om oss

Om oss

Halsen Musikkforening ( HMF ) fra Stjørdal ble stiftet 21. februar 1921, og er et amatørkorps med janitsjarbesetning. Vi ønsker å gi ivrige og dyktige musikanter i alle aldre et fullverdig tilbud om samspill og sosial tilhørighet i et godt miljø, samt gi unge blåse- og slagverkstalenter i regionen en god mulighet for viderutvikling i sitt lokalmiljø.

Ambisjonen er å være et stabilt godt korps gjennom hele sesongen, der den årlige deltakelsen i NM for janitsjarkorps har vært et middel og et mål for å oppfylle dette. HMF spilte i elitedivisjonen i 1996 og 1997, og har i de senere år deltatt i 1. eller 2. divisjon.

HMF har i tillegg til å jobbe med det msikalse i de senere år fokusert på å ha en ideologisk vinkling på noen av våre prosjekter. Som eksempel kan nevnes vårt samarbeid med Stjørdal kommune om gratiskonserter for barn og eldre, sammarbeid med Redd Barna på Nyttårskonserten og ikke minst mikrokredittprosjektet "Fra almisser til verdighet" som HMF startet på Stjørdal i 2006. Prosjektet har siden den gang skapt godt over 100 arbeidsplasser for fattige indianere i Bolivia.

Hvorfor spille i HMF

  • Godt sosialt miljø.
  • Musikalske utfordringer tilpasset ditt nivå.
  • Samspill i et korps med godt musikalsk nivå.
  • Forutsigbarhet, vi tilstreber å planlegge hele sessongen og holde denne planen.
  • Kjenne den fantastiske følelsen når man spiller Nyttårskonsert for et feststemt publikum i en fullsatt Scandic Amfi.
  • Minimalt med dugnadsarbeid og annet "utenommusikalsk" aktivitet. Når vi treffes er det for å spille eller kose oss sammen.
  • Dyktige dirigenter og instruktører. Nicolai Kjenstadbakk Berg er vår faste dirigent og musikalsk ansvarlige, men vi benytter også gjestedirigenter og andre instruktører ved spesielle anledninger. 
  • Jobbe strukturert mot felles mål sammen med musikalske venner i alderen 16 - 80 år. Medlemmene er en blanding av glade amatører (de fleste), men også noen halv- og helproffesjonelle musikere.
Søk
Driftes av Styreportalen AS